ikkunanpesu.com logo

Ohje ikkunanpesun ostajalle

Ikkunanpesu yritykselle

Ikkunanpesutarjousten vertaileminen voi olla myös ammattiostajalle hankalaa tarjousten monenkirjavuuden vuoksi. Helpottaaksemme ostajan työtä kokosimme ohjeen ikkunanpesun ostajalle, jossa listattu asioita jotka kannattaa ottaa huomioon tilausprosessissa.

Ohje taloyhtiön tai kiinteistön ikkunanpesun ostajalle

Selvitä tai vaadi ainakin nämä asiat ennen kuin hyväksyt tarjouksen:

Mitä hintaan kuuluu?

Sisältääkö lopullinen hinta ikkunoiden pesun lisäksi karmien ja kaihdinten puhdistuksen? Onko nostinkulut mukana summassa?

Milloin pesu toimitetaan?

Tarkista toimitusaikataulu ennen tarjouksen hyväksymistä, ettet joudu odottelemaan edullista pesua kuukausitolkulla.

Voinko tilata pesun kestotilauksena?

Meiltä voit! Teemme vuosisuunnitelman, jolla säästät jopa 30 %. Saat pesut ilman odottelua ja sopivina aikoina, eikä sinun tarvitse käyttää aikaa tilausprosessiin joka kevät uudestaan.

Milloin kannattaa pestä mitäkin pintoja?

Ulkopinnat kannattaa pestä katupölyjen putsaamisen jälkeen, sisäpintoja voi pestä myös talvella. Jakamalla pesuja eri vuodenajoille saadaan myös kustannuksia tasattua.

Milloin saan parhaat hinnat?

Keväällä sesonki on korkeimmillaan, samoin hinnat. Syksyllä ja talvella on edullisempaa ja toimitusaikataulu joustavampi.

Onko tilaajavastuut kunnossa?

Muista tarkistaa palveluntuottajan tilaajavastuupaperit ja vastuuvakuutukset. Pyydä raportit tai tarkista osoitteesta vastuugroup.fi.


Nyt on mitä parhain aika kilpailuttaa ja tilata tämän vuoden ikkunanpesut kiinteistöihin. Meiltä saat selkeän tarjouksen ja alan asiantuntevimmat ikkunanpesijät.

Soita 020 786 6452, laita viestiä myynti@ikkunanpesu.com tai täytä tarjouspyyntölomake.

Scroll to Top