ikkunanpesu.com logo

Ikkunanpesu toimitilaan

Jätä ikkunoiden pesu ammattilaisten huoleksi. Tilaa ikkunanpesu toimitilaan/ yrityksellesi ja nauti kirkkaista maisemista!

Ikkunanpesun asiantuntija
Ikkunanpesun asiantuntijat
Ikkunanpesu.com

Ikkunanpesun asiantuntija palveluksessasi

Tilaa ikkunanpesu toimitilaan tai yrityksellesi ja nauti kirkkaista maisemista. Oli ikkunanpesutarpeesi sitten suuri tai pieni, voit luottavaisin mielin jättää sen meidän huoleksemme. 

Kokenut ja koulutettu tiimimme pesee kaikenlaiset ikkunat säihkyvän puhtaiksi ja pääsee erikoisvälineiden avulla käsiksi vaikeapääsyisimpiinkin ikkunoihin – työturvallisuudesta tinkimättä.

Toimintamme keskittyy Uudellemaalle, mutta pesemme suurempia kohteita myös muualla Etelä-Suomessa.

Ikkunanpesu.com

Panostamme laatuun ja turvallisuuteen

Laatu ja asiantuntemus

Ammattilaisen tunnistaa jäljestä – tai pikemminkin siitä, että niitä ei ikkunoissa pesun jälkeen ole. Työn laatu on ykköskriteerimme. Panostamme siihen kouluttamalla henkilökuntaamme, käyttämällä laadukkaita välineitä ja kehittämällä työmenetelmiämme. Asiantuntemusta olemme kartuttaneet jo yli 10 vuoden ajan keskittymällä vain ja ainoastaan ikkunanpesuun.

Työturvallisuus

Teemme kaikista ikkunanpesukohteista työturvallisuussuunnitelman. Korkean paikan töitä
suorittavat vain koulutetut köysiteknikot ja nostintyöskentelyn ammattilaiset. Kaikilla työntekijöillämme on työturvallisuuskortti ja turvaselvitys. Lisäksi omassa koulutusohjelmassamme työturvallisuus on tärkeässä osassa.

Täsmällisyys

Suunnittelemme ikkunanpesujen aikataulut hyvissä ajoin yhdessä asiakkaan kanssa ja huolehdimme niiden pitävyydestä.

Koulutettu henkilökunta

Kaikki ikkunanpesijämme käyvät oman koulutusohjelmamme, joka sisältää sekä teoriaa että käytännön harjoittelua. Koulutuksessa työntekijämme oppivat kaikki ne taidot ja välineet, joita laadukkaaseen ikkunanpesuun ja asiakaspalveluun kuuluu.

Helppo tilausprosessi

Pyrimme siihen, että tilaaminen meiltä olisi mahdollisimman helppoa. Lähetämme selkeät, vertailukelpoiset tarjoukset nopeasti. Autamme budjetoinnissa ja ikkunanpesujen suunnittelussa kohdekohtaisesti.

Ympäristövastuu

Käytämme vain ympäristömerkittyjä pesuaineita. Lisäksi hyödynnämme ulkopintojen pesussa kemikaalitonta pesua eli puhdasvesijärjestelmää.

Arvostelut

Mita asiakkaamme sanovat

Tarjouspyyntö

Voit ottaa yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla tai jättää yhteydenottopyynnön oheisella lomakkeella.

Yhteystiedot:

Puhelin

020 786 6452

Sähköposti

myynti@ikkunanpesu.com

Scroll to Top