ikkunanpesu.com logo

Korkean paikan työt

Olemme erikoistuneet haastavien ja korkeiden paikkojen töihin

Korkean paikan työt

Koulutettu henkilökuntamme pesee vaikeapääsyisimmätkin ikkunat turvallisesti köysitöinä tai nosturin avulla.

Ikkunanpesut köysitöinä ja nosturin avulla

Korkealla sijaitsevien ja vaikeapääsyisten ikkunoiden pesu hoituu köysitöinä tai erilaisten nosturien ja huoltokelkkojen avulla. Valitsemme aina kohteeseen parhaiten sopivat ja turvallisimmat työmenetelmät.

Ikkunoiden pesu köysillä laskeutuen tai nosturin avulla vaatii erikoisosaamista ja erityistä huomiota turvallisuuteen. Kaikki korkean paikan töitä tekevät pesijämme ovat koulutettuja köysiteknikkoja ja nostintyöskentelyn ammattilaisia.

Kokenut tiimimme pesee ikkunat säihkyvän puhtaiksi vaikeimmissakin paikoissa — turvallisuudesta tinkimättä.

Korkean paikan ikkunanpesupalvelut

Köysityöt

Köysilaskeutuminen on erityisen hyvä menetelmä paikoissa, joihin ei pääse nostimilla. Usein köysityöskentely on sekä kustannustehokkain että turvallisin tapa pestä vaikeapääsyiset ikkunat. Turvallisuus taataan koulutetulla henkilökunnalla, korkealaatuisilla työvälineillä ja hyvällä suunnittelulla.

Köysityöskentely vaatii vahvaa erityisosaamista ja hyvää fyysistä kuntoa. Kaikki köysitöitä tekevät työntekijämme ovat koulutettuja köysiteknikkoja ja kokeneita ikkunanpesijöitä. He tekevät puhdasta jälkeä ketterästi ja turvallisesti.

Nostintyöt

Nostimen käyttö on hyvä valinta silloin, kun rakennuksen ympärillä on sille riittävästi tilaa. Käytössämme on monenlaisia laitteita pienistä saksilavoista suurempiin nostimiin. Valitsemme käytettävän nostimen aina kohteen vaatimuksien mukaan.

Kaikki nostimia käyttävät ikkunanpesijämme ovat paitsi kokeneita ikkunanpesijöitä, myös nostintyöskentelyn ammattilaisia. He pesevät ikkunat tehokkaasti ja turvallisesti.

Lähetä meille viestiä!

Voit ottaa yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla tai jättää yhteydenottopyynnön oheisella lomakkeella.

Kotitaloudet:

Puhelin

020 786 6450

Sähköposti

info@ikkunanpesu.com

Yritykset:

Puhelin

020 786 6452

Sähköposti

myynti@ikkunanpesu.com

Scroll to Top