ikkunanpesu.com logo

Ikkunanpesu taloyhtiöön

Taloyhtiöiden ikkunanpesuun erikoistunut tiimimme pääsee käsiksi vaikeapääsyisimpiinkin ikkunoihin.

Ikkunanpesu.com

Luotettavaa ikkunanpesua taloyhtiöille

Taloyhtiöillä on omanlaisensa tarpeet ikkunoiden pesun suhteen. Ikkunoiden koko ja
sijainti poikkeavat usein huomattavasti esimerkiksi omakotitaloista ja
toimistorakennuksista. Lisäksi vastuu ikkunoiden puhtaanapidosta vaihtelee taloyhtiön ja asukkaiden kesken.

Onnistunut ikkunanpesu ja hyvä asiakaskokemus vaatiikin ikkunanpesijältä ammattitaitoa, erikoisvälineiden käyttöä sekä taloyhtiöiden tarpeiden tuntemista. Meiltä löytyvät nämä kaikki.

Taloyhtiöiden ikkunanpesuun erikoistunut tiimimme pesee kaikenlaiset ikkunat säihkyvän puhtaiksi ja pääsee erikoisvälineiden avulla käsiksi vaikeapääsyisimpiinkin ikkunoihin.

Hoidamme tiedotuksen sekä asukkaille että isännöitsijälle.

Ikkunanpesu.com

Palvelut taloyhtiöille

Porraskäytävät

Porrashuoneiden ikkunat ovat usein avautumattomia ja korkeita. Niiden peseminen vaatii ammattilaisosaamista ja oikeat välineet.

Muut yleiset tilat

Asunto-osakeyhtiön yleisten tilojen, kuten pesulan, pyörävaraston ja kerhotilojen, ikkunoiden pesu kuuluu taloyhtiölle. Yleisten tilojen ikkunat on kannattavinta pestä porraskäytävien ikkunoiden pesun yhteydessä.

Parvekelasien kiinteät kaidelasit

Useimmiten parvekkeiden kiinteiden kaidelasien pesu kuuluu taloyhtiön vastuulle, sillä asukkaat eivät pysty niitä itse sisäkautta pesemään.

Avautumattomat ikkunat

Kiinteitä, avautumattomia ikkunoita voi sijaita myös asuintilojen yhteydessä. Niiden puhtaanapito kuuluu taloyhtiölle, sillä asukkaat eivät pysty pesemään niitä itse sisäkautta.

Asuntojen ikkunoiden ja avautuvien parvekelasien ulkopinnat

Asuntojen ikkunoiden ja avautuvien parvekelasien puhdistus kuuluu asukkaan vastuulle. Ulkopintojen pesu on kuitenkin usein kannattavaa tilata porraskäytävien ja kiinteiden kaidelasien pesun yhteydessä, koska nostin ja pesijä ovat jo paikalla. Näin pesu tulee asukkaille edullisemmaksi ja helpommaksi, eikä jokaisen tarvitse tilata sitä erikseen.

Asukkaiden kimppatilaus

Kysy myös tarjousta asukkaiden kimppatilauksesta! Kimppatilauksessa kukin asukas voi itse päättää, tilaako ikkunanpesun vai ei. Toimitamme sähköisen tilauslomakkeen ja hoidamme kaikki tarvittavat järjestelyt sekä laskutuksen.

Arvostelut

Mita asiakkaamme sanovat

Tarjouspyyntö

Tarjous-
pyyntö

Voit jättää tarjouspyynnön alla olevalla lomakkeella. Voit aina myös soittaa meille, niin kerromme lisää ikkunanpesusta ja hinnoista.

Yhteystiedot:

Puhelin

020 786 6450

Sähköposti

info@ikkunanpesu.com

Scroll to Top