ikkunanpesu.com logo

Puhdasvesi-järjestelmä

Etsitkö ekologista ratkaisua ikkunanpesuun?

Ekologinen ikkunanpesu

Miltä kuulostaisi ekologinen ikkunanpesu? Ikkunanpesu on tärkeä osa kodin tai liiketilan ylläpitoa, ja kirkkaat ja puhtaat ikkunat luovat positiivisen ensivaikutelman. Perinteisesti ikkunanpesu on vaatinut veden lisäksi pesuainetta, mutta nykyaikaiset puhdasvesijärjestelmät ovat mullistaneet tämän prosessin tarjoamalla tehokkaan ja ympäristöystävällisen vaihtoehdon.

Miten puhdasvesijärjestelmä toimii ikkunanpesussa?

Puhdasvesijärjestelmä ikkunanpesussa käyttää erityisesti käsiteltyä (deionisoitua) puhdasta vettä, joka ei sisällä epäpuhtauksia tai kemikaaleja. Tämä vesi johdetaan vesivarsijärjestelmän avulla ikkunaan. Ikkunat harjataan mekaanisesti puhtaaksi käyttäen pitkän varren päässä olevaa harjaa. Harjauksen jälkeen ikkunat  huuhdellaan vielä kertaalleen ennen kuin ikkunat jätetään kuivumaan itsestään. Lopputuloksena jäljelle jää kirkas ja raidaton pinta ilman tarvetta pesuaineille.

Edut puhdasvesijärjestelmässä ikkunanpesussa

  1. Ympäristöystävällisyys: puhdasvesijärjestelmässä ei tarvita pesuaineita, joten se on ympäristöystävällinen vaihtoehto perinteiseen ikkunanpesuun verrattuna.
  2. Tehokkuus: puhdasvesijärjestelmä poistaa tehokkaasti lian ja epäpuhtaudet ikkunapinnalta ilman ylimääräistä hankausta tai käsityötä.
  3. Aika ja kustannussäästöt: koska puhdasvesijärjestelmä on nopeampi ja tehokkaampi kuin perinteinen ikkunanpesu, se voi säästää aikaa ja kustannuksia kiinteistön ylläpidossa.
  4. Turvallisuus: puhdasvesijärjestelmän avulla ikkunanpesijät voivat työskennellä maanpinnalta käsin, mikä vähentää korkeista paikoista aiheutuvia riskejä ja parantaa työturvallisuutta.

Ikkunanpesu.com

Me olemme ikkunanpesu.comilla erikoistuneet puhdasvesijärjestelmien käyttöön. Meiltä löytyy yli kymmenen vuoden kokemus järjestelmien käytöstä ja useampi puhdasvesijärjestelmillä varustettu auto. Pystymme usein suorittamaan nostimella aikaisemmin tehdyt työt tehokkaammin ja edullisemmin käyttämällä vesivarsia.  

Mikäli etsit pesuaineetonta ja ekologista tapaa puhdistaa ikkunat, autamme mielellämme. 

Scroll to Top