ikkunanpesu.com logo

Tietoa meistä

Meillä suhtaudutaan ikkunanpesuun intohimolla! Haluamme olla kehittämässä alaa ja tarjota asiakkaillemme mahdollisimman laadukasta palvelua.

Ikkunanpesu.com

Olemme ikkunanpesuun intohimolla suhtautuvien ammattilaisten perustama ja vetämä yritys. Perustamishetkellä, vuonna 2010, ikkunanpesuun keskittyneitä yrityksiä ei
Suomessa juuri ollut. Edelleenkin olemme yksi harvoista.

Johtoajatuksenamme on alusta asti ollut kehittää alaa ja tarjota asiakkaillemme mahdollisimman ammattitaitoista ikkunanpesupalvelua. Se näkyy kaikessa toiminnassamme: käytämme laadukkaita pesuvälineitä, kehitämme uusia työmenetelmiä,
koulutamme jatkuvasti henkilökuntaamme ja tunnemme kaikenlaisten rakennusten ikkunanpesutarpeet.

Autamme asiakkaitamme kaikissa heidän ikkunanpesuhuolissaan ja pyrimme tekemään
ikkunanpesun tilaamisen mahdollisimman helpoksi.

Palvelemme pääkaupunkiseudulla: EspooHelsinkiVantaaKirkkonummi ja Kauniainen. Suurempia tilauksia otamme mielellämme vastaan myös muualta Suomesta. Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous.

Olemme ikkunanpesuun intohimolla suhtautuvien ammattilaisten perustama ja vetämä yritys. Perustamishetkellä, vuonna 2010, ikkunanpesuun keskittyneitä yrityksiä ei Suomessa juuri ollut. Edelleenkin olemme yksi harvoista.

Johtoajatuksenamme on alusta asti ollut kehittää alaa ja tarjota asiakkaillemme mahdollisimman ammattitaitoista ikkunanpesupalvelua. Se näkyy kaikessa toiminnassamme: käytämme laadukkaita pesuvälineitä, kehitämme uusia työmenetelmiä, koulutamme jatkuvasti henkilökuntaamme ja tunnemme kaikenlaisten rakennusten ikkunanpesu-tarpeet.

Autamme asiakkaitamme kaikissa heidän ikkunanpesuhuolissaan ja pyrimme tekemään ikkunanpesun tilaamisen mahdollisimman helpoksi.

Palvelemme pääkaupunkiseudulla: EspooHelsinki, Vantaa
Kirkkonummi ja Kauniainen
.

Suurempia tilauksia otamme mielellämme vastaan myös muualta Suomesta. Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous.

Panostamme laatuun ja turvallisuuteen

Koulutettu henkilökunta

Kaikki ikkunanpesijämme käyvät oman koulutusohjelmamme, joka sisältää sekä teoriaa että käytännön harjoittelua. Koulutuksessa työntekijämme oppivat kaikki ne taidot ja välineet, joita laadukkaaseen ikkunanpesuun ja asiakaspalveluun kuuluu.

Työturvallisuus

Teemme kaikista ikkunanpesukohteista työturvallisuussuunnitelman. Korkean paikan töitä suorittavat vain koulutetut köysiteknikot ja nostintyöskentelyn ammattilaiset.

Kaikilla työntekijöillämme on työturvallisuuskortti ja turvaselvitys. Lisäksi omassa koulutusohjelmassamme työturvallisuus on tärkeässä osassa.

Ympäristövastuu

Käytämme vain ympäristömerkittyjä pesuaineita. Lisäksi hyödynnämme ulkopintojen pesussa kemikaalitonta pesua eli puhdasvesijärjestelmää.

Faktoja meistä:

2010

Perustettu

30-40

Henkilöstö

1,1 Milj.

Liikevaihto

Etelä-Suomi

Toimialue

Lähetä meille viestiä!

Voit ottaa yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla tai jättää yhteydenottopyynnön oheisella lomakkeella.

Kotitaloudet:

Puhelin

020 786 6450

Sähköposti

info@ikkunanpesu.com

Yritykset:

Puhelin

020 786 6452

Sähköposti

myynti@ikkunanpesu.com

Scroll to Top