ikkunanpesu.com logo

Uudenlaiset kärpäsansat pitävät ikkunat siisteinä

Kärpäsansat ikkunaan

Voihan kevät ja kärpäset! Kevätauringon lämmittäessä kärpäset heräävät horroksestaan ja pyrkivät sisälle. Etenkin metsän ja puiden läheisyydessä olevat ikkunat joutuvat herkästi kärpäsinvaasion kohteiksi. Ikkunoiden väleissä kärpäset tahrivat lasipintaa ja sisälle asti päästyään ärsyttävät pärinällään. Etenkin juuri pestyissä ikkunoissa kärpästen aiheuttamat tahrat ja raadot inhottavat.

Niin ärsyttäviä kuin kärpäset ovatkin, niiden sisään tulemista ei oikein voi estää. Ikkunoissa on aina pieniä kärpäsenmentäviä tuuletusrakoja, eikä niitä voi tukkia. Perinteiset ikkunan pintaan tai ikkunan eteen roikkumaan asennettavat kärpäspaperit ovat tehokkaita, mutta epähygieenisiä ja inhottavan näköisiä. Ne keräävät kärpäsenraatoja näkyville.

Siistit kärpäspyydykset ovat tehokkaita ja ilo silmälle

Uudenlaiset Swiss Innon kärpäspyydykset ovat yhtä tehokkaita kuin perinteiset kärpäspaperit, mutta samalla hygieenisiä ja kauniita. Ne soveltuvat kaikkiin ikkunoihin, kaikissa huoneissa. Kärpäsiä houkuttava liima on pahvisen laatikkomallisen ansan sisäpuolella, joten raadot jäävät näkymättömiin. Kolmionmallinen pyydys kiinnitetään ikkunan sisäpinnalle vasempaan tai oikeaan alakulmaan. Kärpäset hakeutuvat pyydykseen ja jäävät sinne. Yksi ansa kestää yleensä noin kaksi kuukautta, jonka jälkeen se on nopea poistaa ja vaihtaa uuteen.

Tilaa kärpäspyydykset asennuksella tai ilman

Kätevintä kärpäspyydykset on asentaa ikkunanpesun yhteydessä. Näin kärpäset eivät pääse tahrimaan juuri pestyä ikkunaa. Swiss Innon kauniita kärpäsansoja voi nyt tilata Ikkunanpesu.comin verkkokaupasta asennettuina ikkunanpesun yhteydessä. Pesijämme kiinnittävät pyydykset haluamiisi ikkunoihin. Voit myös tilata ansat erikseen ja asentaa ne itse.

Tutustu tuotteeseen!

Scroll to Top