ikkunanpesu.com logo

Kesätyöntekijät ovat jälleen ilonamme

Kesä ja ikkunanpesukausi ovat täydessä vauhdissa, ja niin ovat myös kesätyöntekijämme. Tänä kesänä heitä työskentelee Ikkunanpesu.comilla peräti kaksitoista. Puolet kesätyöntekijöistä on meillä ensimmäistä kesää, puolet toista tai kolmatta. Osa aloitti työnteon jo huhtikuun puolella, viimeiset astuvat remmiin kesäkuun alussa. Kesän edetessä heitä tullaan näkemään monenlaisissa ikkunanpesukohteissa ympäri pääkaupunkiseutua.

Uudet kesätyöntekijät aloittavat hommat kokeneen ikkunanpesijän opastuksessa. Ensimmäisenä työpäivänään he oppivat teoriaa, tutustuvat välineisiin ja harjoittelevat Ikkunanpesu.comin toimiston ikkunoiden pesemistä. Jo seuraavana päivänä he matkaavat työnjohtajan kanssa asiakkaiden luo. Usein ensimmäisiä työkohteita ovat näyteikkunat, kodit, toimistot tai muut sellaiset tilat, joissa on tilaa ja mahdollisuus harjoitella rauhallisesti perusikkunoiden pesemistä. Kesäduunarimme ovat nopeita oppimaan ja pääsevät kesän aikana monenlaisille työmaille.

On ollut kyllä tosi kivaa hommaa! Simppeli homma, jossa kuitenkin loputtomasti mahdollisuuksia kehittyä ja jokainen päivä erilainen. On ollut rento ilmapiiri tiivimpinäkin päivinä ja pesut on ollut ihan omantyylisiä kun saa roikkua korkeuksissa upeissa maisemissa ja pestä musiikin kanssa!

– Henna, ensimmäistä kesää Ikkunanpesu.comilla

Toista tai kolmatta kesää meillä työskentelevät pääsevät suoraan hommiin ilman opetteluvaihetta. He myös pystyvät tekemään töitä itsenäisemmin kuin aloittelijat. Muutama on innostunut korkean paikan töistä, joten koulutuksen jälkeen heitä nähdään myös nostin- ja köysihommissa. Korkean paikan töihin heidät kouluttaa työnjohtajamme.

Mukava työpaikka, jossa saa olla oma itsensä. Kaikilta voi kysyä neuvoa, jos jokin on epäselvää ja asiat selvitetään yhdessä. Työ on monipuolista. Olen päässyt joka vuosi oppimaan jotakin uutta ja nyt oman tiimin vetäminen sekä köysityöskentely ovat minulle tuttuja.

Venla, kolmatta kesää Ikkunanpesu.comilla

Tervetuloa niin uudet kuin vanhat kesätyöntekijät! Mukava saada teidät taas iloksemme. Toivomme aurinkoisia päiviä ja hienoja kokemuksia.

Scroll to Top