ikkunanpesu.com logo

Ikkunanpesu kerrostalokotiin

149,00 449,00  sis. alv 24 %

Kodin ikkunoiden pesuun erikoistunut tiimimme tulee pesemään kerrostalokodin ikkunoiden kaikki pinnat. Sisältää ikkunalautojen ja -pokien puhdistamisen ja kaihdinten pyyhkimisen. Palvelu ei sisällä sellaisia ikkunoita, joiden avaamiseen tarvitaan telineet. 

Huom! Toimitamme pesuja vain Helsinkiin, Espooseen, Vantaalle, Kauniaisiin ja Kirkkonummelle.

Ohjeet

  1. Valitse asunnon koko kotisi pinta-alan mukaan
  2. Halutessasi valitse parvekelasien pesu ja muut lisäpalvelut
  3. Kerro toimitusaikatoiveesi

Parvekelasien pesu

Sisältää liikkuvien parvekelasien pesun sekä kiinteän kaidelasin sisäpintapesun. Parvekkeen kiinteän kaidelasin ulkopintapesu kuuluu yleensä taloyhtiön vastuulle, joten valitettavasti emme voi suorittaa sen pesua työturvallisuussyistä.

  • *

6-pintaiset ikkunat

Valitse tämä mikäli asuntosi ikkunat ovat 6-pintaiset.

Lisäpalvelut

Valitse alta haluamasi lisäpalvelut

Toimitusaikatoive

Kirjoita alle toimitusaikatoiveesi. Olemme sinuun yhteydessä tilauksestasi seuraavana arkipäivänä.

  • *

Oheistuotteet ja asennus

2,5 € / tarra/pyydys. Valitse kuinka monta tarraa/pyydystä haluat asennettavan. Hintaan sisältyy tuotteet ja niiden asennukset. Tarravaihtoehtoina lehdet, vaahteranlehti, perhonen, haavanlehti ja kävyt. Kirjoita alle minkä vaihtoehdon haluat. Huom! Jos haluat tuotteet ilman asennusta, voit ostaa ne erikseen verkkokaupastamme. Asennuksen saa vain ikkunanpesun yhteyteen.

  • Tuote *

Kuvaus

Kodin ikkunoiden pesuun erikoistunut tiimimme tulee pesemään kerrostalokodin ikkunoiden kaikki pinnat. Sisältää ikkunalautojen ja -pokien puhdistamisen ja kaihdinten kevyen pyyhkimisen. Palvelu ei sisällä sellaisia ikkunoita, joiden avaamiseen tarvitaan telineet.

Huom! Parvekelasien pesu sisältää liikkuvien parvekelasien pesun sekä kiinteän kaidelasin sisäpintapesun. Parvekkeen kiinteän kaidelasin ulkopintapesu kuuluu yleensä taloyhtiön vastuulle, joten valitettavasti emme voi suorittaa sen pesua työturvallisuussyistä.

Huom! Toimitamme pesuja vain Helsinkiin, Espooseen, Vantaalle, Kauniaisiin ja Kirkkonummelle.

 

Lisätiedot

Paino 1 kg (kilogramma)
Kodin pinta-ala

S (alle 60 m2), M (60-89 m2), L (90-119 m2), XL (120-149 m2), 2XL (150-200 m2)

Scroll to Top