ikkunanpesu.com logo

10-vuotiaan Ikkunanpesu.comin uusi kippari esittäytyy

Benjamin Östman

Ikkunanpesu.com täyttää tänä vuonna pyöreät 10 vuotta! Sen kunniaksi esittelemme uusia (ja vähän vanhojakin) työntekijöitämme sekä tulevaisuudennäkymiä. 

Ensimmäisenä esittelyvuorossa on Ikkunanpesu.comin uusi toimitusjohtaja Benjamin Östman, tuttavallisemmin Benkku. Benkku aloitti pestissään tämän vuoden alussa. Ensimmäisenä työpäivänään hän pääsi kantamaan muuttokuormaa firman muuttaessa uuteen, isompaan toimitilaan Konalassa. Perehdytykseen kuului ikkunanpesun opettelua, taulujen kiinnittämistä seinälle ja kapselikahvinkeittimen saloihin tutustumista. Kun tärkeimmät hommat on hoidettu, on hyvä suunnata katse kohti alkavaa sesonkia ja juhlavuoden kasvuodotuksia.

”Tänä vuonna kasvutavoitteemme on 50 %, ja sen saamme aikaan keskittymällä myyntiin ja markkinointiin. Rekrytoimme parhaillaan uusia myyjiä ja ikkunanpesijöitä”, Benkku kertoo.

Benkku toimi ennen Ikkunanpesu.comille tuloaan Kala-auton toimitusjohtajana. Hän onnistui hommassaan niin hyvin, että firma myytiin eteenpäin. Hän tehosti logistiikkaa ja panosti työviihtyvyyteen. ”Liikevaihto ja tulos paranivat, kun työntekijöiden vaihtuvuus pieneni ja prosessit selkiytyivät”, hän sanoo.

Vaan mikä sai Benkun liittymään Ikkunanpesu.comin remmiin?

”Näin, että tästä firmasta voi tehdä jotain suurta. Ikkunanpesu.comia on alusta asti rakennettu määrätietoisesti: panostettu alan huippuosaamiseen, kalustoon, tiiminrakennukseen, palvelun tuotteistamiseen ja strategiaan. Perusta on siis vankalla pohjalla ja näistä lähtökohdista on hyvä lähteä voimakkaaseen kasvuun.”

Entä miten näet alan tulevaisuuden?

”Ikkunanpesun ammattilaisia tullaan tarvitsemaan yhä enemmän ja enemmän. Arkkitehtuuri suosii korkeita rakennuksia ja suuria lasipintoja, joita ei kuka tahansa pysty pitämään puhtaana. Rakennuksia suunniteltaessa ei Suomessa vielä osata ottaa tarpeeksi huomioon ikkunanpesua. Tehdään hienoja lasipintoja, joita on hyvin hankala pestä. Työn sarkaa siis riittää ammattilaisille.”

Tähän loppuun vielä perinteinen kysymys: kerro jotain itsestäsi.

”Asun perheeni kanssa maalla ja ajan punaisella Toyotalla. Pesin omakotitalomme ikkunat heti sen jälkeen, kun sain ikkunanpesukoulutuksen alan konkarilta. Lapset tosin olivat sitä mieltä, että pesujäljen kanssa oli vähän niin ja näin. Varmaan parempi keskittyä toimarin hommiin ja tilata ammattilainen pesemään ikkunat.”

Benkku on oikeassa. Ikkunanpesu kannattaa suosiolla jättää ammattilaisten käsiin ja suunnata itse vaikka sohvalle. Kirkas maisema on helppo tilata verkkokaupastamme: ikkunanpesu.com/kauppa.

Scroll to Top