ikkunanpesu.com logo

As Oy Trokarin linna

As Oy Trokarin linnan asukkaiden ikkunanpesu

Pesemme ikkunoita yhtiössä 6.-15.5.2024 välisenä aikana.

Yhtiön tilaamana pestään asuntojen ikkunoiden ulkopinnat, parvekkeiden lasituksen ja kaidelasin ulkopinnat sekä porrashuoneiden kaikki pinnat.
Pyydämme pitämään parvekelasitukset kiinni työn ajan, mikäli teidän parvekelasituksia ei vielä ehditty pesemään. Työ suoritetaan nostimella ja osittain köysityöskentelynä. Huono sää (kova sade tai tuuli) voi aiheuttaa työhön taukoja tai viivästystä. Sisäpihan puolella ajoluiskan kohdalla voi tulla tilanne, että viereinen ikkuna on jo pesty nostimella, mutta kiipeilypesijät eivät ole vielä ehtineet kohdalle (tai toisinpäin).

Alla olevasta kuvasta voitte nähdä mitkä kohdat on jo valmiina (vihreällä) ja mikä on arvio tulevasta pesupäivästä. Alin kerros yleensä myös pestään eri aikataululla. Pyydämme huomioimaan, että oleskelu työskentelykohdan alapuolella ei ole turvallisuussyistä sallittua. Lisätietoja tai palautetta varten voitte olla yhteydessä numeroon 044-5252818 (Antti).

Pohjakerros todennäköisesti tehdään viimeisenä ja eri aikaan nostinpesujen ajan.


Terveisin,
ikkunanpesu.com
Fenestrum Oy

As Oy Trokarin linnan asukkaiden ikkunanpesun kimppatilaus.
Lähetä tilauksesi viimeistään sunnuntaina 5.5.2024.

Ikkunanpesu sisältää ikkunalautojen ja -pokien puhdistamisen  ja kaihdinten kevyen pyyhkimisen.

Tulemme pesemään ikkunat 14.-15.5.2024. Vahvistamme tarkemmat pesuajat lähempänä pesua. Mikäli teillä ei ole ketään kotona pesupäivänä, järjestäthän oven avaamisen.

Lasku lähetetään sähköpostitse pesun jälkeen.

Scroll to Top