ikkunanpesu.com logo

As Oy Vantaan Stuiveri

Asukkaiden ikkunanpesu.

Päivitys 1.7. / Pesut viivästyvät yli keskiviikon, mutta valmistuvat kuitenkin tällä viikolla.

Pesemme ikkunoita yhtiössä 24.6. – 3.7. välisenä aikana.

Yhtiön tilaamana pestään kaikki ikkunat ja parvekkeiden lasitukset ulkopinnoiltaan sekä myös yhtiön yleisten tilojen ikkunat. Työ suoritetaan köysityöskentelynä. Valitettavasti emme pysty antamaan tarkkaa arviota etenemisestä.

Pyydämme pitämään parvekelasituksen kiinni työskentelyn ajan, mikäli teidän  laseja ei ole vielä pesty. Pyydämme huomioimaan, että oleskelu työskentelykohdan alapuolella ei ole turvallisuussyistä sallittua.
Tällä sivulla voitte seurata ajantasaista työn edistymistä ja siellä tiedotetaan mahdollisista muutoksista aikatauluun. Talosivuita löytyy myös mahdollisuus tilata avautuvien parvekelasien ja ikkunoiden pesun omaan asuntoon. Sivulta löytyy hinnasto ja tilauslomake ja tiedot kimppatilauksesta.

Lisätietoja tai palautetta varten voitte olla yhteydessä numeroon 0445252818 (Antti).

Tilaa tästä ikkunanpesu kotiin. Valitse koko asuntosi pinta-alan mukaan. Ikkunanpesu sisältää ikkunalautojen ja -pokien puhdistamisen  ja kaihdinten kevyen pyyhkimisen.

Tulemme suorittamaan pesut viikolla 28. Tee tilaus viimeistään 30.6.2024. Olemme myöhemmin yhteydessä tarkemmasta ajankohdasta. Mikäli teillä ei ole ketään kotona pesupäivänä, järjestäthän oven avaamisen.

Lasku lähetetään sähköpostitse pesun jälkeen.

Scroll to Top