ikkunanpesu.com logo

As Oy Helsingin Priki Johanna

Asukkaiden ikkunanpesu.

Pesemme ikkunoita yhtiössä 6.6.-19.6. välisenä aikana.
Yhtiön tilaamana pestään kaikki ikkunat ja parvekkeiden kiinteät kaidelasit ulkopinnoiltaan sekä yhtiön yleisten tilojen ikkunat.

Työ suoritetaan nostintyöskentelynä ja tarvittaessa lisänä köysityöskentelynä. Valitettavasti emme pysty antamaan tarkkaa arviota etenemisestä. Pyydämme huomioimaan, että oleskelu työskentelykohdan alapuolella ei ole turvallisuussyistä sallittua.

Tältä sivulta voitte seurata ajantasaista työn edistymistä ja täällä tiedotetaan mahdollisista muutoksista aikatauluun. Talosivuita löytyy myös mahdollisuus tilata avautuvien parvekelasien ja ikkunoiden pesun omaan asuntoon. Sivulta löytyy hinnasto ja tilauslomake ja tiedot kimppatilauksesta

Lisätietoja tai palautetta varten voitte olla yhteydessä numeroon 045 236 0832 (Jussi).

Tilaa tästä ikkunanpesu kotiin. Valitse koko asuntosi pinta-alan mukaan. Ikkunanpesu sisältää ikkunalautojen ja -pokien puhdistamisen  ja kaihdinten kevyen pyyhkimisen. Lähetä tilaus viimeistään sunnuntaina 23.6.2024.

Tulemme pesemään ikkunat viikolla 27. Vahvistamme tarkemmat pesuajat lähempänä pesua. Mikäli teillä ei ole ketään kotona pesupäivänä, järjestäthän oven avaamisen.

Lasku lähetetään sähköpostitse pesun jälkeen.

Yhtiö maksaa kaikille uloimman pinnan pesun. Parvekkeella olevista ikkunoista pesemme kaikki 4 pintaa, jos tilaatte pesun kotiin.

Scroll to Top