ikkunanpesu.com logo

As Oy Espoon Merihiekka

Asukkaiden ikkunanpesu.

17.5. päivitys / Pesut jatkuvat viikonloppuna. Jos ikkunoitasi ei ole vielä pesty, suoritamme ne loppuun viikonlopun aikana. Parvekkeita on kesken lounaan puoleisella päädyllä ja myös kaidelaseja kahdessa ensimmäisessä kerroksessa.

Pesemme ikkunoita yhtiössä 16.5. – 17.5. välisenä aikana.
Yhtiön tilaamana pestään parvekkeiden kiinteät ja avautuvat lasit sekä porrashuoneiden ikkunoiden kaikki pinnat. Työ suoritetaan nostintyöskentelynä. Valitettavasti emme pysty antamaan tarkkaa arviota etenemisestä.

Pyydämme pitämään parvekelasitukset kiinni työn ajan, mikäli teidän parvekelasituksia ei vielä ehditty pesemään. Pyydämme huomioimaan, että oleskelu työskentelykohdan alapuolella ei ole turvallisuussyistä sallittua.

Tältä sivulta voitte seurata ajantasaista työn edistymistä ja täällä tiedotetaan mahdollisista muutoksista aikatauluun. Talosivuilta löytyy myös mahdollisuus tilata ikkunoiden sisäpintojen pesun. Sivulta löytyy hinnasto ja tilauslomake.

Lisätietoja tai palautetta varten voitte olla yhteydessä numeroon 044-5252818 (Antti).

Tilaa tästä ikkunanpesu kotiin. Valitse koko asuntosi pinta-alan mukaan. Ikkunanpesu sisältää ikkunalautojen ja -pokien puhdistamisen  ja kaihdinten kevyen pyyhkimisen.

Lasku lähetetään sähköpostitse pesun jälkeen.

Scroll to Top