ikkunanpesu.com logo

As Oy Larun portti

Asunto-osakeyhtiön ikkunanpesu

Päivitys 9.7. // Alla olevissa kuvissa näkyvät ikkunat joudutaan tekemään myöhässä sairastumisesta johtuen. Muut ikkunat ovat valmiit ja parvekelaseja saa pitää auki.

Pesemme ikkunoita yhtiössä 5.7. – 10.7. välisenä aikana.

Yhtiön tilaamana pestään kaikki ikkunat ja parvekkeiden lasitukset ulkopinnoiltaan sekä myös yhtiön yleisten tilojen ikkunat. Työ suoritetaan nostintyöskentelynä. Valitettavasti emme pysty antamaan tarkkaa arviota etenemisestä.

Pyydämme pitämään parvekelasituksen kiinni työskentelyn ajan, mikäli teidän laseja ei ole vielä pesty. Pyydämme huomioimaan, että oleskelu työskentelykohdan alapuolella ei ole turvallisuussyistä sallittua.

Tältä sivulta voitte seurata ajantasaista työn edistymistä ja täällä myös tiedotetaan mahdollisista muutoksista aikatauluun. Sivulta löytyy myös mahdollisuus tilata avautuvien parvekelasien ja ikkunoiden pesu omaan asuntoon. Sivulta löytyy hinnasto ja tilauslomake ja tiedot kimppatilauksesta

Lisätietoja tai palautetta varten voitte olla yhteydessä numeroon 0445252818 (Antti).

As Oy Larun portin asukkaiden ikkunanpesun kimppatilaus.
Lähetä tilauksesi viimeistään ke 3.7.2024.

Ikkunanpesu sisältää ikkunalautojen ja -pokien puhdistamisen  ja kaihdinten kevyen pyyhkimisen.

Tulemme pesemään ikkunat viikolla 28. Vahvistamme tarkemmat pesuajat lähempänä pesua. Mikäli teillä ei ole ketään kotona pesupäivänä, järjestäthän oven avaamisen.

Lasku lähetetään sähköpostitse pesun jälkeen.

Scroll to Top