ikkunanpesu.com logo

Kotitalousvähennys 2024: tehokas tapa säästää ikkunanpesukuluissa

ikunanpesu kotitalousvähennys

Kun tilaat ikkunanpesun – muista kotitalousvähennys! Kotiin tilatessa ikkunanpesu- ja siivouspalveluita voit saada helpotusta verotukseesi hyödyntämällä kotitalousvähennystä. Tämä veroetu vuonna 2024 mahdollistaa 60 %:n kotitalousvähennyksen työn osuudesta. Vähennyksen ansiosta maksat käytännössä vain 40 % tilatun siivous- tai ikkunanpesutyön hinnasta. Tämä tarkoittaa sitä, että saat osan kuluista takaisin henkilökohtaisessa verotuksessa, kun tilaat yhden tai useamman palvelun kotiisi.

ikkunanpesu kotitalousvähennys

Tarjoamme ikkunanpesu- ja siivouspalvelua pääkaupunkiseudulla.

Hyödynnä kotitalousvähennys näitä palveluita tilatessasi.

Kotitalousvähennyksen omavastuuosuus on 100 €, ja voit saada maksimivähennyksen, kun tilaamiesi palveluiden summa ylittää 6 000 € vuodessa. Henkilöä kohden vähennyksen enimmäismäärä on 3 500 € vuodessa.

Niin pariskunnat kuin yksin asuvat voivat hyödyntää kotitalousvähennyksen täysimääräisenä. Molemmat osapuolet voivat saada maksimivähennyksen, kun vähennyskelpoisen työn summa ylittää 12 000 € vuodessa.

Kotitalousvähennyksen piiriin kuuluvat muun muassa kodin siivous-, muuttosiivous- ja ikkunanpesupalvelut, vapaa-ajan asunnon siivoukset, vanhempien tai isovanhempien kotien siivoukset sekä omistus- ja vuokra-asunnon siivouspalvelut.

Huomioi, että kotitalousvähennyksen hakeminen on henkilökohtaista, ja vain palvelun maksanut henkilö voi hyödyntää vähennyksen. Jos siivouspalveluita käytetään säännöllisesti, maksut voi jakaa puolisoiden kesken. Hakeminen onnistuu vuosittaisen veroilmoituksen yhteydessä, seuraavaa veroilmoitusta varten valmiiksi tai koko vuodelle ennakkoon, mikäli olet tilannut säännöllisen ikkunanpesu- tai siivouspalvelun.

Lisätietoja ja ohjeita kotitalousvähennyksen ilmoittamiseen löydät Verohallinnon verkkosivuilta. Tilaa ikkunanpesu ja hyödynnä kotitalousvähennys. Ota yhteyttä!

Scroll to Top