ikkunanpesu.com logo

As Oy Vantaan Floriini

Asukkaiden ikkunanpesu.

Pesemme ikkunoita yhtiössä 9.7. – 16.7. välisenä aikana.
Huomio! Työn aloitus viivästynyt ja jatkuu mahdollisesti 16.7. asti. Ikkunanpesut parvekkeiden osalta pyritään suorittamaan mahdollisimman nopeasti.

Yhtiön tilaamana pestään asuntojen ja parvekkeiden lasit ulkopinnoiltaan köysitöinä. Valitettavasti emme pysty antamaan tarkkaa arviota etenemisestä.

Pyydämme pitämään parvekelasitukset kiinni työn ajan, mikäli teidän parvekelasituksia ei vielä ehditty pesemään. Pyydämme huomioimaan, että oleskelu työskentelykohdan alapuolella ei ole turvallisuussyistä sallittua.

Tältä sivulta voitte seurata ajantasaista työn edistymistä ja täällä tiedotetaan mahdollisista muutoksista aikatauluun. Talosivuilta löytyy myös mahdollisuus tilata ikkunoiden sisäpintojen pesun. Sivulta löytyy hinnasto ja tilauslomake.

Lisätietoja tai palautetta varten voitte olla yhteydessä numeroon 044-5252818 (Antti).

Tilaa tästä ikkunanpesu kotiin. Valitse koko asuntosi pinta-alan mukaan. Ikkunanpesu sisältää ikkunalautojen ja -pokien puhdistamisen  ja kaihdinten kevyen pyyhkimisen.

Tulemme suorittamaan pesut viikolla 28. Tee tilaus viimeistään 30.6.2024. Olemme myöhemmin yhteydessä tarkemmasta ajankohdasta. Mikäli teillä ei ole ketään kotona pesupäivänä, järjestäthän oven avaamisen.

Lasku lähetetään sähköpostitse pesun jälkeen.

Scroll to Top