ikkunanpesu.com logo

Capellan puistotie 13

Asukkaiden ikkunanpesu.

Päivitys 13.6. Ensimmäisen päivän ikkunanpesut epäonnistuivat ja tulemme pesemään samat lasit uudestaan.

Pesemme ikkunoita yhtiössä Smoltti, Harjus ja Kossi 10.6. – 14.6. välisenä aikana.

Yhtiöiden tilaamana pestään kaikki ikkunat ja parvekkeiden lasituksen ulkopinnoiltaan Työ suoritetaan nostintyöskentelynä. Pyydämme pitämään parvekelasituksen kiinni työskentelyn ajan, mikäli teidän laseja ei ole vielä pesty. Pyydämme huomioimaan, että oleskelu työskentelykohdan alapuolella ei ole turvallisuussyistä sallittua.

Tältä sivulta voitte seurata ajantasaista työn edistymistä ja siellä tiedotetaan mahdollisista muutoksista aikatauluun. Talosivuilta löytyy myös mahdollisuus tilata avautuvien parvekelasien ja ikkunoiden pesun omaan asuntoon. Sivulta löytyy hinnasto ja tilauslomake ja tiedot kimppatilauksesta

Lisätietoja tai palautetta varten voitte olla yhteydessä numeroon 045 236 0832 (Jussi).

Tilaa tästä ikkunanpesu kotiin. Valitse koko asuntosi pinta-alan mukaan. Ikkunanpesu sisältää ikkunalautojen ja -pokien puhdistamisen  ja kaihdinten kevyen pyyhkimisen. Lähetä tilaus viimeistään sunnuntaina 23.6.2024.

Tulemme pesemään ikkunat viikolla 28. Vahvistamme tarkemmat pesuajat lähempänä pesua. Mikäli teillä ei ole ketään kotona pesupäivänä, järjestäthän oven avaamisen.

Lasku lähetetään sähköpostitse pesun jälkeen.

Scroll to Top